Ana Sayfaya Dön
Hesap Silme Talebi
Bilgilendirme: Hesabınızı sildiğinizde, takip listeniz, bildirim tercihleriniz ve tüm kayıtlı verileriniz sistemden kalıcı olarak temizlenir. Bu işlem geri alınamaz.

Google Play politikaları ve KVKK gereğince, kullanıcılarımızın kendi verilerini sistemden sildirme hakkı bulunmaktadır. Hesabınızı ve tüm verilerinizi tamamen silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Talebiniz alındıktan sonra 24-48 saat içerisinde tüm verileriniz sunucularımızdan (veritabanı dahil) tamamen silinecek ve tarafınıza işlemin tamamlandığına dair onay maili iletilecektir.